Opblaasbare activiteiten

Ook deze activiteiten hebben wij in ons aanbod:

BUBBELVOETBAL

Is de nieuwste hit en is geschikt voor iedereen! Mannen, vrouwen en kinderen vanaf 5 jaar. U zult er geen genoeg van krijgen!
Met het huren van een bubbelvoetbal bent u verzekerd van een lachwekkende en hilarische activiteit, die van uw speciale gelegenheid een dat maakt om nooit te vergeten!

Bubbelvoetbal wordt gespeeld op onze tennisbaan

 

 

ARCHERY SHOOT OUT

Nieuwe internationale rage nu ook in Nederland! (ook wel bekend als Archery Tag)

Een superspannende handboog activiteit vol actie en teambuilding. Spannender dan paintball en dat zonder blauwe plekken!

Bewapend met een handboog, hoofdmasker en een speciaal ontworpen LARP-pijl (met zachte punt) betreed je het speelveld. Bij Shoot Out staan op het speelveld diverse obstakels waarachter jij je goed kunt verschuilen. Schakel als team zoveel mogelijk van je tegenstanders (tijdelijk) uit en misschien lukt het jullie dan als eerste alle doelen bij de tegenstander te elimineren!

Archery Shoot Out wordt gespeeld op onze tennisbaan

VOETBALDARTEN

Voetballers staan er om bekend dat ze wel in zijn voor een potje darten. Of je de pijltjes nu zelf gooit of het spelletje kijkt op een TV, darten heeft iets leuks! Een goede voetballer maakt je nog geen goede darter, dat heb je zelf ongetwijfeld wel eens gemerkt...
Tijdens het spel Voetbal Darten wordt duidelijk wie de meeste precisie in zijn voeten heeft zitten. Zeer vermakelijk voor een teamuitje of welke sportieve gelegenheid dan ook..

Voetbaldarten wordt gespeeld op onze tennisbaan