Agenda

Regelmatig organiseert Parc Centrum Sandur gezellige middagen en leuke evenementen. Hieronder vindt u onze agenda.

Zondag 15 december - KIDS Rommelmarkt - UPDATE: helemaal vol gereserveerd! 

Op zondag 15 december organiseren wij weer een KIDS Rommelmarkt. Alle kinderen t/m 10 jaar mogen hun oude spulletjes verkopen in onze Central Garden. Als extra deze dag worden er nog enkele activiteiten georganiseerd zoals een proeverij in de Plus en activiteiten in de sporthal. Opgeven voor de KIDS Rommelmarkt kan via info@sandur.nl.

Vrijdag 20 december - Pubquiz 

UPDATE: de quiz op 20 december is helemaal vol gereserveerd. De datums voor het nieuwe jaar worden zo spoedig mogelijk online gezet!
 
Op vrijdag 20 december staat er weer een pubquiz gepland bij Parc Sandur! Aangezien het de laatste pubquiz van dit jaar is, zal de invulling anders zijn.
 
De quiz zal dit keer bestaan uit verschillende muziek vragenronden. Denk hierbij aan een ronde Top 2000, reclamemuziek, live muziek intro's, muziek puzzels, Hollandse hits en nog veel meer. Voor ieder wat wils dus!

- Kosten € 10,00 per team
- Opgave via info@sandur.nl
- Maximaal 6 personen per team

Geef bij opgave duidelijk je teamnaam aan en het aantal personen.

Zondag 22 december, De Stormvogels Kerstspecial 

Zondag 22 december mogen wij De Stormvogels weer verwelkomen bij Parc Sandur. Het koor zal deze middag een optreden verzorgen waarbij de Kerst centraal staat. U kunt van deze speciale Kerstspecial genieten van 13.30 tot 16.30 uur op het podium in onze Central Garden. Uiteraard kunt u bij ons terecht voor een hapje en een drankje!

Woensdag 25 december, live muziek

Op 1e kerstdag bieden wij naast de vele mogelijkheden om sfeervol te genieten tijdens de feestdagen van 14.00 - 16.00 uur live muziek door Roel van Haren in onze Central Garden. U bent van harte welkom om onder het genot van een drankje en een hapje te genieten van deze muzikale invulling! 

Donderdag 26 december, live muziek

Op 2e kerstdag bieden wij naast de vele mogelijkheden om sfeervol te genieten tijdens de feestdagen van 14.00 - 16.00 uur live muziek door de band Red Lipsticks in onze Central Garden. U bent van harte welkom om onder het genot van een drankje en een hapje te genieten van deze muzikale invulling! 

Woensdag 1 januari 2020, live muziek 

Op nieuwjaarsdag organiseren wij van 14.00 - 17.00 uur gezellige live muziek in Central Garden. SIEMON zal deze muzikale invulling verzorgen. Wie komt er langs voor een hapje en een drankje?