Agenda

Regelmatig organiseert Parc Centrum Sandur gezellige middagen en leuke evenementen. Hieronder vindt u onze agenda.

Discozwemmen

Parc Centrum Sandur organiseert iedere vrijdagavond discozwemmen van 19.00 - 21.00 uur! Entree is € 3,50 per persoon. Kom je ook bij ons swingen op de vrijdagavond? 

Zondag 24 februari - Zondagsbrunch met live muziek 

Op zondag 24 februari organiseert Parc Sandur een heerlijke grill brunch, waarbij je de CHEF bent! De warme gerechten bereid je namelijk helemaal zelf op de plaat aan tafel. Dit zorgt voor een gezellige en actieve sfeer!
Ook aan het entertainment is gedacht! Tijdens deze brunch geniet je van live muziek door Roel van Haren.

Tijd: van 11.00 - 13.30 uur
Kosten: € 26,50 per volwassene en € 13,25 per kind van 3 t/m 11 jaar

Reserveer nu een tafel via 0591-667474 of via info@sandur.nl

Vrijdag 15 maart - Pubquiz!

Op vrijdag 15 maart staat er weer een pubquiz gepland in de BAR! Uiteraard zijn er weer leuke prijzen te verdienen. Met welk team denk jij de winst te kunnen behalen?

- aanvangstijd: 19.30 uur

- maximaal 6 personen per team

- € 10,00 per team 

Geef je snel op via info@sandur.nl!

Zondag 17 maart - Live muziek 

De Stormvogels zijn weer terug! Ze zorgen op zondag 17 maart van 13.30 - 16.30 uur voor live muziek in Central Garden! Brengt u ons een bezoekje? Uiteraard kan dit onder het genot van een drankje & een hapje!

Zondag 24 maart - Spinningmarathon 2019

De sportmanager van Sport Parc Sandur Mark Kuipers gaat dit jaar deelnemen aan de Ironman Vichy 70.3. Dit is een halve triatlon in Frankrijk. Dit doet hij om geld in te zamelen voor KIKA.

Daarom organiseert Sport Parc Sandur op 24 maart 2019 een spinning-marathon.

In het hartje van Parc Centrum Sandur zal er de hele middag een gezellige maar sportieve sfeer hangen, want de spinning-fietsen komen op het podium in Central Garden te staan.

Hiermee willen zoveel mogelijk geld inzamelen voor KIKA (Kinder Kankervrij).

Elk uur kunnen er 50 spinners mee doen.

Doet je mee en help je zo mee het streefbedrag te behalen? Geef je dan snel op via mkuipers@sandur.nl. Uiteraard bent u ook van harte welkom om onze toppers aan te moedigen!

Zondag 31 maart - Live muziek 

Op zondag 31 maart organiseert Parc Sandur een heerlijke grill brunch, waarbij je de CHEF bent! De warme gerechten bereid je namelijk helemaal zelf op de plaat aan tafel. Dit zorgt voor een gezellige en actieve sfeer!
Ook aan het entertainment is gedacht! Tijdens deze brunch geniet je van live muziek door Roel van Haren.

Tijd: van 11.00 - 13.30 uur
Kosten: € 26,50 per volwassene en € 13,25 per kind van 3 t/m 11 jaar

Reserveer nu een tafel via 0591-667474 of via info@sandur.nl

Zondag 14 april - Live muziek 

Wilt u er op zondag 14 april even op uit? Kom dan langs bij Parc Sandur en neem plaats in onze Central Garden. Van 13.30 - 16.30 uur geniet u onder het genot van een hapje & een drankje van gezellige live muziek. Tot dan!

Zondag 21 april & maandag 22 april - Paasbrunch

Al plannen gemaakt met de familie om erop uit te gaan tijdens de Paasdagen? Parc Sandur organiseert in The Grill Company een Paasbrunch. Bak tijdens de paasbrunch zelf uw pannenkoeken, eieren, worstjes en ander lekkers. Uiteraard serveren wij verschillende broodsoorten en verschillende soorten luxe beleg! Koffie, thee, sappen en zuiveldranken zijn inclusief.

Ook aan het entertainment is gedacht. Op 2e Paasdag bieden wij gedurende de middag live muziek!

Reserveer snel een tafel via 0591-667474 of via info@sandur.nl

Zondag 28 april - Kidsbootcamp

Heerlijk brunchen wanneer de kinderen op sportgebied gedrild worden? Bij ons kan het! Op 28 april organiseert Sport Parc Sandur een KIDSBOOTCAMP!

Pap en mam genieten van croissants en koffie in The Grill Company en de kinderen kunnen tijgeren door de modder.. Natuurlijk staat er na de bootcamp voor de kinderen ook wat lekkers klaar! Opgeven kan bij onze sportmanager Mark Kuipers via mkuipers@sandur.nl

Zondag 19 mei - Live muziek 

Op zondag 19 mei kunt u weer genieten van een optreden van De Stormvogels bij Parc Sandur. Van 13.30 - 16.30 staan ze op het podium dus u bent van harte welkom voor een drankje & een hapje!

Donderdag 30 mei - Dauwtrappen bij Sandur 

Maak op donderdag 30 mei in de vroegte een mooie Vuurvogelwandeltocht en geniet aansluitend van een heerlijk ontbijt in ons restaurant The Grill Company. Opgeven kan via info@sandur.nl

Zondag 2 juni - Art Sandur met Isa Zwart

Op zondag 2 juni staat de jaarlijkse kunstatelierroute gepland: Art Sandur! Deze route zal ook door Parc Centrum Sandur lopen. Op deze zondag zal zangeres Isa Zwart (o.a.winnares van het Drèents Liedtiesfestival 2017) van 13.30 - 16.30 uur zorgen voor de muzikale invulling in Central Garden! Komt u ook langs voor een hapje en een drankje?

Maandag 10 juni - Live muziek 

Even ontspannen na een weekend feesten op Hello Festival? Dat kan! Parc Sandur verzorgt van 13.30 - 16.30 uur live muziek in Central Garden. U bent van harte welkom!